Ons bedrijf

Het begin van iets unieks

Het verhaal van Happy Eat begon met een verlangen van een vrouw (met een migratie achtergrond) om onafhankelijk te zijn. Zodoende begon zij in 1998 met het werken bij verschillende uitzendbureau’s om ervaring op te doen. Ze kwam terecht bij verschillende grote bedrijven en overheden waar ze dagelijks de catering moest draaien. Ze leerde het vak snel en in 2007 had ze genoeg ervaring opgedaan en genoeg zelfvertrouwen om een eigen bedrijf te starten. Toevallig werkte ze op dat moment als catering medewerkster op een Internationale School in Den Haag en was verantwoordelijk voor het maken en serveren van broodjes en maaltijden. 

Zij vond dat zij het eten veel beter en goedkoper kon maken en zorgde ervoor dat ze haar werkgever kon vervangen. Zij had nu helemaal de vrije hand en besloot om alleen maar warme maaltijden te maken en te verkopen aan de scholieren van 3 t/m 18 jaar. Dat sloeg aan als een raket. Vanaf 2008 t/m heden zorgt zij ervoor dat er dagelijks veel blije kinderen en ouders op school zijn. Iedereen heeft een speciale band met haar en veel kinderen zagen haar als hun tweede moeder. In 2016 heeft haar zoon (destijds 18 jaar) bedacht dat iedere scholier in Nederland recht heeft op wat de kinderen en ouders op die school hebben ervaren. Vanuit die gedachte, dat eten gelukkig maakt, is Happy Eat ontstaan. 

Happiness

Bij Happy Eat geloven wij erin dat happiness de basis is voor een goede resultaten.

professionaliteit

Bij een samenwerking is het belangrijk dat beide partijen op elkaar kunnen rekenen. Bij ons staat professionaliteit altijd centraal.

Innovatie

Om te groeien, houden wij ons als bedrijf altijd bezig met innovatie. Hiermee houden wij de klanten en werkgever altijd tevreden.

klant tevredenheid

Voor ons betekent een succesvolle business klanttevredenheid. Wij zijn altijd bezig met de beste ervaring voor onze klant.

business of happy food

Bij de eerste locatie van Happy Eat was de gedachte makkelijk: goed eten op middelbare scholen voor een betaalbare prijs. Met het gebruik van goede producten, goede ervaren koks en goede recepten was dit mogelijk. Wij lieten scholieren zien dat het ook anders kon in vergelijking met wat al sinds 1960 de standaard is. Wij zijn graag uw partner op school om het nieuwe concept neer te zetten voor blije scholieren en onderwijzend personeel.  

De naam Happy Eat is ontstaan uit het gevoel dat voedsel je geeft, de energie en voedingstoffen die voor iedereen noodzakelijk zijn om te kunnen lopen, denken, slapen en groeien. Ieder persoon wordt blij van eten, vooral als het lekker is. Daarnaast moet eten op een lange werk- of schooldag een ontspan en gezellig moment zijn. Met elkaar bij praten en genieten van het eten zodat jij weer voldoende energie hebt voor de hele dag.